Forum Elastosite Board Strona Główna  

Komunikaty:
Ognie św. Elma mogą zwiastować uderzenie pioruna, więc hoylujcie w gumowych rękawiczkach!

FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
Wyścig Szczurów   •   www.elastomania.of.pl   •   www.elastosite2.prv.pl   •   www.moposite.com   •   7Up
 Konto na Elastosite II - zasady i zgłoszenia Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Riven

PostWysłany: Nie Wrz 04, 2005 6:38 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witaj, Elastomaniaku! Razz

Aby otrzymać konto w serwisie Elastosite II i móc dodawać swoje czasy na stronie, należy:

a) ukończyć całą grę, czyli przejechać 54 podstawowe levele, zwane również Internalami. Pamiętaj, żeby zawsze zapisywać powtórki swoich najlepszych przejazdów!;

b) wysłać plik state.dat (zawiera informacje o uzyskanych wynikach) oraz wszystkie internalowe replay'e (pliki .rec) z osobistymi rekordami na adres elastosite2@o2.pl. Całość najlepiej spakować w jedno archiwum ZIP lub RAR;

c) zgłosić się w tym temacie, podając w treści nowego posta swój nick w grze, ew. drużynę, adres e-mail, i tym samym potwierdzić, że spełnione zostały ww. warunki.

Po dokonaniu zgłoszenia postaramy się możliwie jak najszybciej założyć Ci konto, wysyłając wiadomość e-mail z prywatnym hasłem dostępu do działu "Dodaj czas".

Przy okazji zalecamy regularne tworzenie kopii zapasowych (np. na dyskietce, pamięci USB, w internecie) state.dat, replay'ów i plików z levelami dla tras zewnętrznych, aby w razie ew. awarii systemu operacyjnego czy sprzętu, przywrócić je później bezproblemowo i nie rozpoczynać zabawy od początku.

Dziękujemy za Twoje zainteresowanie i zapraszamy do uczestnictwa w serwisie Elastosite II. Smile
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
sennin

PostWysłany: Sro Wrz 07, 2005 2:50 am Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

elo zarzuccie jakims haslem:)

PostWysłany: Sro Wrz 07, 2005 11:02 am Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dla wszystkich, którzy zgłaszali się do Holiday Cup hasła pozostały takie same.
cinek_12

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2005 12:54 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam Very Happy

ID: Cinek
mail: cinek_12@poczta.onet.pl

pliska o haslo i pozdrawiam
Endrju

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2005 1:34 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hasło poszło na mejla. Zakładam, że jesteś Cinkiem z APC więc taki też ustawiłem team. Jeśli jesteś innym Cinkiem to napisz Wink
jarek
LevMaker

PostWysłany: Pon Wrz 26, 2005 1:02 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ukończyłem już wsyztskie lewele, jestem gotowy do wziecia udziału w Elastosite 2 . Proszę o wysłanie hasła na mój email

nick: Woncker

email: master170@o2.pl
Endrju

PostWysłany: Pon Wrz 26, 2005 7:21 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hasło poszło na mejla. Witamy Smile
sówka
piszczek

PostWysłany: Czw Paź 06, 2005 1:36 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przeszedłem wszystkie levele Very Happy

nick: Sówka

e-mail: sowaaw@op.pl
Endrju

PostWysłany: Czw Paź 06, 2005 6:56 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Poszło na mejla, mam nadzieję że literka 'ó' w nicku nie sprawi problemów - jakby coś to zmienimy. Wink
alien111
Megalomaniak

PostWysłany: Nie Lis 13, 2005 4:44 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ID: alien111
e-mail: alien111@poczta.fm
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Endrju

PostWysłany: Nie Lis 13, 2005 6:39 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hasło poszło na mejla. Wink
Schizmo

PostWysłany: Nie Lis 13, 2005 8:15 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja nie przeszedlem wszystkich wiec konta pewnie nie dostane Sad

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Endrju

PostWysłany: Nie Lis 13, 2005 8:44 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Schizmo napisał:
A ja nie przeszedlem wszystkich wiec konta pewnie nie dostane Sad

To wymaganie ma po prostu weryfikować czy ktoś nie ma "słomianego zapału" do gry Smile - jak ktoś przejedzie Uphill Battle tak jak ty to też może konto dostać Wink - hasło poszło na mejla.
Leszek

PostWysłany: Czw Gru 01, 2005 12:11 am Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

To ja też poproszę Very Happy
berhabdul
CHEATER

PostWysłany: Czw Gru 01, 2005 12:28 am Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam, Leszek! Smile

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat